top of page
Bloemstuk

Rouwbloemstuk bewaren

Een uitvaart, een emotionele gebeurtenis. Vaak worden bloemen gekozen die passen bij de overledene. Hier wordt vaak veel tijd en aandacht aan geschonken. Deze bloemen zijn ook een een laatste herinnering aan die persoon. Daarom is het bewaren van deze bloemen een mooie oplossing. Wij maken er een stuk van die je kunt bewaren en die voor altijd bij je kan blijven. In deze stukken kunnen we persoonlijke elementen meegieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierraden. We denken graag met je mee om er een mooi persoonlijk stuk van te maken. 

Werkwijze

De keuze voor het bewaren van de bloemen kan een last-minute beslissing zijn. Hier houden wij rekening mee en we zorgen dat we altijd mallen beschikbaar hebben zodat we jou stuk kunnen gaan maken. 
Zodra de uitvaart geweest is en je bloemen nog in goede conditie zijn dan is het belangrijk om de bloemen zo snel mogelijk bij ons te (laten) bezorgen. Wij bieden evt. ook onze ophaalservice aan zodat we zo snel mogelijk met de bloemen aan de slag kunnen gaan (25,00 vast tarief + 0,60 p/km vanaf veldhoven)

Wij gaan de bloemen direct drogen en zorgen dat de kleur en structuur zoveel mogelijk in tact blijft. 

Bekijk onze werkwijze voor de volledige uitleg. Let op! een proces kost al gauw een aantal weken.

Benieuwd naar de vormen en kosten? Bekijk dan onze prijzenpagina. Als je genoeg bloemen hebt kun je er ook voor  kiezen om meerdere stukken te laten maken zodat meerdere personen een aandenken hebben. 

Heb je al (oude) gedroogde bloemen die je alsnog wil gaan vereeuwigen in epoxy?

Dat kan! Stuur ons een foto en we beoordelen de staat van je bloemen. We kijken dan samen welke stukken we hier evt. van zouden kunnen maken. Luchtgedroogde bloemen kunnen juist zorgen voor een mooie vintage look aan je stuk. 

gedenkstuk in hart met as en naam
grafstuk epoxy met bloemen en as
waxinelichthouder met gedroogde bloemen
Rouwbloemen bewaren in giethars

VERWERKEN VAN SPECIALE WENSEN

We kunnen zowel persoonlijke materialen als extra's toevoegen aan je ontwerp. 

Een kleur als achtergrond, geen probleem. Parels of gouden snippers, geen probleem.

Een sieraad, stukje stof of andere materialen zijn vaak ook geen probleem. Bespreek vooral je wensen met ons en we gaan graag kijken hoe we jou stuk zo mooi mogelijk kunnen maken. 

Persoonlijke items + € 25,00

Goudsnippers + € 12,50

Gekleurde achtergrond + €12,50

Naam of datum + €30,00

Andere wensen, prijs op aanvraag

bottom of page